Skip to content

Manifest

Vi tror på ytringsfriheten: å verne om retten til å tale — og retten til å lytte. Vi tror på allmenn tilgang til verktøyene for ytring.

Med det målet, ønsker vi å gjøre alle som vil uttrykke seg i stand til det — og gi alle som vil lytte redskapene til det.

Takket være nye verktøy er ikke lenger ytringsfriheten kontrollert av de som eier utgivelses- og distribusjonsmidlene, eller av regjeringer som ønsker å begrense tanke og kommunikasjon. Nå kan alle utøve medienes makt. Alle kan fortelle sine historier til verden.

Vi ønsker å bygge broer over de kløftene som skiller mennesker slik at vi kan forstå hverandre bedre. Vi ønsker å jobbe mer effektivt sammen og handle med større kraft.

Vi tror på kraften i direkte kommunikasjon. Båndet mellom enkeltindivider fra forskjellige verdener er personlig, politisk og kraftfullt. Vi tror at samtaler over grensene er vesentlig for å skape en fri, rettferdig, blomstrende og bærekraftig framtid — for alle innbyggerne i verden.

Samtidig med at vi fortsetter vårt arbeid og å uttrykke oss som enkeltindivider, ønsker vi også å identifisere og fremme våre felles interesser og mål. Vi forplikter oss til å respektere, hjelpe, undervise, lære fra oss og lytte til hverandre.

Vi er Global Voices — Globale stemmer.

Click here for Global Voices Manifesto in other languages.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: